Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

bublanina se šmakounem

Zpět
  • Autor: ANCINKA
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.50

Ingredience

Dochucovadla:

Můžete dochutit drobenkou, kterou posypete koláč před pečením, ale to je již o jiných výživových hodnotách. Malin doporučuji dát více, pekla jsem poprvé, příště dám určitě alespoň 350g. Píši že to má 12,5 porce, koláč po upečení vážil 1250 g, tak aby to

Energetická hodnota celkem: 13145 kJ

Bílkoviny (g): 126, Tuky (g): 107, Sacharidy (g): 411, SAFA (g): 51, Cukry (g): 118, Vláknina (g): 55, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1052 kJ

Bílkoviny (g): 10.1, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 32.9, SAFA (g): 4.1, Cukry (g): 9.4, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Cukr ušleháme s vejci, postupně přidáme olej, mléko, ve kterém jsme si rozmixovali nastrouhaného Šmakouna, za stálého šlehání přisypeme mouku a kypřící prášek. Připravené vyšlehané těsto nalijeme do formy, já měla silikonovou, pokud použijete klasickou formu, vytřeme formu olejem a vysypeme hrubou moukou. Připravené těsto nalijeme do formy a posypeme malinami. Formu vložíme do předem rozehřáté trouby, pečeme na 180 st.C cca 35 minut.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři